a journey of a starless night

serene. tranquil. peaceful.

hari ini ada CFCS Family Day
berlangsung di PPSG dari pukul 8.30 pagi sehingga 11.30 pagi
nasib baik mak angkat boleh datang tadi
kalau tak, ada sikit affect performance for CFCS
takut2 xleh sit for final exam
diorang ni....suka gertak pasal PRO exam tau :P

11.30 sharp, terus cabut semua bahan pameran
bila dean turun, terkejut tengok semua dah kemas
dia kata " not worth the effort. exhibition only for few hours. print posters banyak2"
xpela...
but the hall was full. ok la tu....

pics later if i rajin
ok
maghrib sudah
daa~

akhirnya berjaya ada case bridge

4 unit lak tu
full jacket porcelain lagi...
mesti korang x paham kan?
abaikan je. yang penting lepas satu lagi clinical requirement

lately, selalu balik lambat
habis klinik, terus pergi lab
banyak kerja tertangguh
hati mula rasa gelisah. entah sempat atau tak nak siapkan semua requirements
xmo grad sorang2 .... :(


Ya Allah, aku mohon bantuan-Mu
permudahkanlah urusanku
rahmatilah perjalananku
tenangkanlah hatiku
berkatilah urusanku
pada-Mu aku bersujud semoga aku diberi ketenangan
dan kekuatan untuk menempuh hari-hari mendatang
Ya Allah, aku mohon pada-Mu
terangkanlah hatiku untuk menerima ilmu-Mu
lapangkanlah dada-Ku untuk mendapat ilham dari-Mu
limpahkanlah kurnia-Mu dalam pekerjaan harianku
amin..


saya suka chicken floss!!!
sangat2~
harga rm2.50 kat cintaku bakery pun xpela
janji dapat makan chicken floss
oh, chicken floss~



POYO!

About Me

My photo
sarcastic. hot-tempered. self-centered.